Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Carpe diem - avagy mit tanulhatnak 2011 sikeres vállalkozói Mr. Keating -től?

 

Hogyan érheted el, hogy 2011 a Te éved legyen?

 

Sokunk egyik meghatározó olvasmány - és film - élménye N. H. Kleinbaum „Holt Költők Társasága” című regénye, illetve az ennek alapján készült és négy Oscar – és négy Golden Globe-díj jelöléssel elismert, világhírű kultuszfilm.


A történet kulcsfigurája, John Keating, az évszázados  múltú, konzervatív középiskola új irodalomtanára. Igyekszik rádöbbenteni tanítványait miképpen találják meg önmagukat, hogyan küzdhetnek az álmaikért. Azt akarja, hogy tanuljanak meg önállóan gondolkodni és mindig legyen véleményük.


 

Hogy miért érdekes ez egy vállalkozó számára és főként miért egy adószakértő szemszögéből?Nos, meggyőződésem, hogy 2011-ben (is) csak az a vállalkozó lehet sikeres, aki képes minden területen önállóan gondolkodni és ezzel kitörni a korlátok közül. Ehhez feltétlenül fontos tisztában lennie tevékenysége jogszabályi környezetével is. Így az adó- és járulékfizetési szabályokkal is. Azzal, miként fordíthatja ezeket - törvényes keretek közt persze – a maga – és vállalkozása javára.


Az információ pénz, a pénz pedig egyfajta hatalom.


Kellő információk birtokában tehát a vállalkozó olyan hatalomra tehet szert, amellyel messze maga mögé utasíthatja tájékozatlanabb vetélytársait.


Gondolj bele: az adó – és járulékfizetésed optimalizálásával megtakarított pénzedből továbbfejlesztheted vállalkozásod, megvalósíthatod álmaidat - gyorsabban és teljesebben, mint tétova társaid!


Az „Adóoptimalizálás 2011. című kiadványomban ehhez szeretnék segítséget nyújtani Neked.


Ebben a 2011-et érintő adó – és számviteli változások mellett arról is esettanulmányokkal bővített magyarázatot kapsz, hogy miként aknázhatod ki ezeket az újdonságokat a magad és céged javára, azaz

  • mi a helyzet az evás vállalkozókkal,

  • miként aknázhatod ki a jövő évi adóváltozásokat annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb adót fizesd,

egyáltalán: mit, hogyan kell adóként, járulékként befizetned egyéni- vagy társas vállalkozóként vagy munkaadóként.

  • a tevékenységre jellemző kereset számítására - dokumentáció az APEH-nak!! - vonatkozó esettanulmány erejéig visszatérünk a 2010. évre is.


A pdf formátumú, és a Hírlevelem előfizetőinek időközben beérkezett kérdései alapján kicsit kibővített kiadvány ára 4.000,-Ft, és 2011. január 10-től az info@sinkatax.hu címen rendelheted meg.

A 2011-től hatályos adó- és Tb-változásokról dióhéjban itt olvashatsz:

Illetve: /cikkek/aktualis/ado_-tb-2011_-mit-tartogat-szamunkra-az-uj-esztendo

 
 

Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>