Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jognyilatkozat és felhasználási feltételek

 

JOGI NYILATKOZAT

A www.adozas.eoldal.hu oldalon olvasható (letölthető, innen származó stb.) írások - megjelenési helyüktől függetlenül - kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják, nem tartalmaznak mindenre kiterjedő információt, és nem minősülnek tanácsadásnak. Felhívom a figyelmedet, hogy az egyes írások, információk közzétételét követően az alapul szolgáló jogszabályok megváltozhattak - ez miatt az írások nem feltétlenül felelnek meg a hatályos jogszabályoknak.

Az írások a szerző személyes álláspontját tükrözik – amely nem feltétlenül azonos a jogalkalmazó hatóságok, bíróságok jogi álláspontjával. Felhasználása előtt minden esetben konzultálj szakértőjével, és tájékozódj a hatályos jogról és a joggyakorlatról. Minden információt csak a saját felelősségedre alkalmazhatsz, a szerző nem tartozik kártérítési felelősséggel a közölt információk felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező károkért.

A www.adozas.eoldal.hu oldalon a www.sinkatax.hu vagy a www.adocommando.hu, illetve www.adokommando.hu forrásmegjelöléssel ellátott írások eltérő írásbeli megállapodás hiányában más médiumban 20.000,-Ft/nap ellenében nyilvánosan közölhetők. A forrásmegjelölést nem tartalmazó, vagy vagy más forrású írások más médiumban való nyilvános közlése nem engedélyezett. Az oldal grafikai megjelenése nem használható fel.

A hírlevél szolgáltatás igénybevevője a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztrációhoz kapcsolódó, törvényben előírt személyes adatait (név, lakcím, e-mail) a szolgáltató a személyes adatok védelméről szóló rendelkezéseinek betartásával kezelje kizárólag a szolgáltatás teljesítése céljából. Az adatkezelés jogalapja a szolgáltatás igénybe vőjének a regisztráció elküldésével megadott önkéntes hozzájárulása. Az adatkezelésre az Adatvédelmi nyilatkozat irányadó.

Kérlek, ne helyzed el hozzászólásként, vagy más módon, a saját hirdetéseidet az oldalamon, főként a megkérdezésem és a beleegyezésem nélkül! Kérlek, ne vedd semmibe ezt a kérést, nem szeretnék pereskedni veled!

Egyébként bátran használd ki a www.adozas.eoldal.hu lehetőségeit, és ajánld ismerőseidnek!

 

 
 

Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>