Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adókommandó

 

 Kép

Az egyik diáklány a kóruspróbáról próbálkozik elkéredzkedni a zenetanártól:

 • Tanár úr kérem, tessék szíves elengedni a próbáról, mert matekból akarok tanulni!

Erre a tanár cinikusan:

 • Talán egyetemre készülsz?

A diák határozottan:

 • Igen. Felvételizni szeretnék a matematika szakra.

Erre a tanár még cinikusabban:

 • Hát idefigyelj! Én most elengedlek, de ha ilyen tanulók, mint te, bejutnak az egyetemre, akkor...én elmegyek Rómába pápának.

A lány tényleg komolyan készült a felvételi vizsgára, és be is jutott a matematika szakra. Ennek örömére egy képeslapot küldött a volt zenetanárának, amin csupán ennyi állt: Irány Róma!

(Megtörtént eset. Forrás: Róka Sándor: Humor a matematikában)

 

Ha eddig azért nem kezdtél vállalkozásba, mert valaki azt mondta, Neked úgy sem sikerülhet, mert nő (férfi, túl fiatal, túl öreg, túl sovány, túl kövér, túl képzetlen, túl képzett, stb. igény szerint behelyettesíthető) vagy, akkor most egy akadállyal kevesebb állja utadat.

 

Az Adókommandó vállalkozói csomagjában megtalálod azokat a fontos eszközöket, ami megkönnyíti az adminisztrációt számodra. Olyasmi ez, mint a mélyhűtött vajastészta. Bármikor előveheted a hűtőből és nagyon sok minden készíthető belőle gyorsan és könnyen, biztos lehetsz a sikerben, egyszerűen nem lehet elrontani (na jó, lehet, de szándékosan, és az más kérdés)!

 

Hogy mi köze van egy kommandósnak a vajastésztához?

 

Persze most nem azokról a kisportolt, símaszkos fiatalemberekről van szó, akiket a krimikben látsz, és azt kiabálják, hogy „felemelt kézzel jöjjenek ki!”

 

Az Adókommandó egy adózási és számviteli anyagokat, ötleteket, tippeket tartalmazó csomag, amelyet egyéni- kis- és középvállalkozások adó- és számviteli tanácsadójaként, könyvelőként eltöltött, több, mint másfél évtizedes szakmai tapasztalatom alapján állítottam össze.

Célja, hogy az apró vállalkozások maguk is elboldoguljanak a könyvvezetéssel, adózással.

Szóval egy jól képzett, mozgékony és ütőképes „magán hadseregről” van szó, amely bármikor a rendelkezésedre áll az adó- és könyvelési csatában.

 

Mi van a csomagban?

 

 • szerződés- és szabályzatminták,

 • a legfontosabb adózási – és járulékfizetési tudnivalók,

 • könyvecske, melyből könnyen és gyorsan megtanulhatod az egyszeres, illetve a kettős könyvvitel számodra szükséges alapjait,

 • egy kis munkaügy- és

 • marketing.

Kiknek készül?

 • egyéni vállalkozóknak,

 • őstermelőknek

 • 10 millió forint alatti nettó árbevételt elérő Bt-ék, Kkt-ék, Kft-ék számára (nem kötelező mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező személyt megbízni a könyvvezetéssel), a csomag azoknak az ügyvezetőknek nyújt hasznos segítséget, akik a könyvvezetéssel, adózással maguk kívánnak megbirkózni, és csak időnként igénylik szakember tanácsát,

 • 100 millió forint alatti nettó árbevételt elérő Bt-ék, Kkt-ék, Kft-ék számára :egyszerűsödtek a számviteli szabályok - a számviteli törvény „sajátos egyszerűsített éves beszámoló” készítését írja elő e kör számára, a csomag az ezzel összefüggő változásokra és teendőkre is kitér,

 • az ágazat specifikumait is figyelembe véve, a fenti nagyságrendű mezőgazdasági vállalkozásoknak,

 •  

természetesen a 2009. évi adó- járulék – és számviteli változások figyelembevételével.

 

 

Mennyibe kerül?

 

Ára 20 ezer és 40 ezer Ft között lesz, a csomag tartalmától függően. (Az őstermelői csomag például „kisebb”, mint a Kft-ék számára összeállított.)

2008. december 22-e és 2009.január 15-e közötti előrendelés esetén 10% kedvezmény!

Megrendelés: info@adocommando.hu vagy info@adokommando.hu.

 

Mikor, hogyan és hol vásárolható meg?

 

2009. január 16-tól kezdve rendelhető meg, a www.adokommando.hu, illetve www.adocommando.hu oldalról.

 

Ott az „Adókommandó” menüpontban a csomag tartalmáról, a megrendelés módjáról részletesebb információkat találsz.

 

 
 

Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>